Fredrik Vesterberg

Bättrad den 19-07-17. Denna artikel publicerades första gången den 2018-06-26 kl. 15:00 på www.amorism.cc.

Bild jpg Fredrik Vesterberg
Välkommen att vara med på våra bilder
Jag Fredrik Vesterberg är född år 1971. (Är ingenjör i maskinteknik och kemi. Har även studerat på KTH, 95% färdig, har gjort examensarbetet.) Bor i Stockholm. Har förmånen att arbeta med sådant som jag tror är viktigt och intressant. (Ofta även att undvika mindre viktiga uppgifter.) Även om amorism® är kravlös så präglas mina arbeten främst av amorism, d.v.s. av dygderna, främst total välvilja och läran om detta. Amorism innebär att mitt mål ofta är: det bästa för alla, men utan att alltför mycket ignorera mig själv och mina vänner. Men måste (som alla) tyvärr ofta prioritera, eftersom jag inte kan lösa världens alla problem. Amorism d.v.s. total/fullkomlig välvilja till alla är t.o.m. min religion. Jag är alltså inte avundsjuk och inte elak. Men jag kan vara bestämd och stridbar. Gillar att fotografera och filma. Kan även skriva poesi. Sedan ca år 2000 arbetar jag främst (och ideellt) med: filosofi, hantverk, vetenskap, religion, uppfinningar, psykologi, datorer. Jag gillar yttrandefrihet; undantag: jag och amorism gillar inte förtal; bra att förtal är olagligt. 

Bild Fredrik VesterbergGrundade år 2012 samfundet Amoristerna, kyrkan för amorism. Sedan dess är Amoristerna, kyrkan för amorism ett av Sveriges (då 94 st ?) registrerade trossamfund. Vid grundandet blev jag vald till högste ledare och präst i samfundet; senare även vald till biskop. Jag har skrivit boken Amorism. Min livsfilosofi och religion är sedan dess främst amorism eftersom jag tror att amorism är den bästa filosofin. (Men är fortfarande även kristen.) Boken förklarar sådant. Amorism bygger mycket på traditionella idéer. Jag har skapat ca 90 % av de nya idéerna i amorism.

Har god vänskap med mina föräldrar och goda vänner. Trevligt att vi samarbetar för AmoristernaÄr singel p.g.a. jag har krav på kärlek och ärlighet. Gillar sex. Har inte sex utanför seriös relation. Har haft 6 relationer. Är fri från smittsamma sjukdomar. Har (ännu) inga barn. Är hetero och har alltid varit det. 

Hade musarm d.v.s. värk i armen i april-maj 2017. Är sedan januari 2018 helt botad och skrivandet fortsätter tack vare några minuters gymnastik per vecka. Transporterar ofta tillhörigheter med ryggsäck, vagn eller rollator. Rollatorn är inte p.g.a. något handikapp. Men hade värk, nämligen "författar-arm" eller "musarm" under 2 månader år 2017. Vågar vara annorlunda. Har god hälsa eftersom jag sköter min typ 1 diabetes mycket väl. Jag är och har alltid varit helt mentalt frisk. Du kan nå mig genom att göra kommentar till denna artikel eller via Google+. Jag använder inte Facebook m.m.


Vänliga amoristiska hälsningar från Fredrik! Denna artikel intygas av Olof Vesterberg professor, med. dr.

Bild jpg Symbol för amorism och Amoristerna
Symbol för amorism®
och Amoristerna 

Referenser och Länkar till andra artiklar på www.amorism.cc. I en av länkarna kan du läsa om boken och helst köpa den. Även artikel om hur du ger gåvor till Amorism.

Länkar: Dessa länkar förklarar mera om amorism.Vänliga, amoristiska* hälsningar till alla från Fredrik och Amoristerna!

Filosofen, grundaren och ledaren (biskop) för Amoristerna, kyrkan för amorism®.

*Amoristisk hälsning betyder att man önskar total lycka till alla. Även när man inte kan förverkliga denna önskan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om du vill kommentera: Klicka på texten "Kommentera som:" och välj om du vill publicera som: "Google konto", "Namn/Webbadress" eller "Anonym". Annars kommer din kommentar inte fram.
Kommentarer bör vara på svenska och hålla sig till artikelns tema. (Comments in Swedish are prioritized.) Tips: Skriv din kommentar i ordbehandlare. Då blir kommentaren bättre och du kan spara den.